luni, 29 august 2011

Clipe delicioase de CIOCOLATA



Bine ati venit in clubul "ciocoholicelor"! :D   Ciocolata este cel mai bun pont daca vrei sa fii mandra de pielea ta. Nu cred ca este o zi in care as renunta la un atat de delicios “tratament”, atata timp cat nu exagerez. Pentru ca tableta mica de ciocolata este una din sursele mele preferate de buna dispozitie, am decis ca dependenta poate fi extinsa. Si uite-asa am descoperit gelul de dus Creme Delice Chocolate de la Camay si spumantul de baie cu aroma de ciocolata de la Avon.  Bucura-te de un dus delicios si apoi, lasa-te rasfatata de complimentele iubitului. :-)
         Din beneficiile ciocolatei...   Senzualitatea aromei de ciocolata poate face minuni daca planuiesti o seara romantica impreuna cu iubitul tau.  Anumite molecule ale esentei de ciocolata din produsele pentru ingrijire sunt perfect compatibile din punct de vedere chimic cu feromonii umani. Se leaga de acestia la suprafata pielii si ii pun in valoare intr-un mod subtil, aroma personala devenind cu totul ademenitoare pentru cei din jur.  
Peste jumatate din populatia planetei prefera dintre toate aromele cunoscute, pe cea a ciocolatei. Acesta este si motivul principal pentru care ciocolata a inceput sa fie folosita foarte des in aromaterapie, fiind considerata un puternic afrodiziac. Proprietatile sale antioxidante previn atacul radicalilor liberi, ce cauzeaza deteriorarea fibrelor de elastina si de colagen din piele.
Gelurile de dus cu miros de ciocolata sunt recomandate si dupa o perioada stresanta ( cand iti simti pielea terna) datorita proprietatilor hranitoare si revigorante. Un alt beneficiu remarcabil al cosmeticelor cu miros de ciocolata este ca acestea calmeaza, energizeaza si hidrateaza pielea sensibila.   

Daca mananci alimente bogate in flavonoide (ciocolata, struguri rosii, mure negre), organismul tau va lupta mai usor impotriva efectelor nocive ale soarelui. Studiile arata ca cei care includ ciocolata in meniul zilnic isi imbunatatesc textura si aspectul pielii. Asa o fi?

Un aliat pretios...   
Psihologii spun ca aroma de ciocolata este cel mai bun remediu natural pentru persoanele atat de stresate de rutina zilnica, incat nu mai stiu sa se bucure de placerile vietii. Tot cercetarile lor demonstreaza ca mirosul ciocolatei pe piele produce aceeasi senzatie de placere, ca aunci cand o mancam sau o bem. Si asta pentru ca declanseaza eliberarea de endorfine, cu efect tonic, euforic si antidepresiv.  Ma bucur ca producatorii de cosmetice s-au gandit ca un pic de buna dispozitie putem “gusta” dis-de-dimineata, fara sa adaugam centimetri in plus in talie. In concluzie, iti recomand sa iti rasfeti pielea cu ajutorul gelurilor de dus cu aroma de ciocolata, si vei observa ca pielea ta va capata instantaneu un miros sexy si va deveni mai neteda si mai placuta la atingere. V-am facut pofta? Enjoy! Kisses and take care!


Un comentariu: