luni, 16 aprilie 2012

Pentru tenul cu probleme: Normaderm de la Vichy


Buna fetelor! Astazi vreau sa vorbim despre o crema pentru tenul cu probleme, mai exact o noua varianta a cremei Normaderm de la Vichy. 


Crema Normaderm de la Vichy promite a fi o singura solutie pentru toate problemele tenului cu care ne confruntam multe dintre noi ce avem tenul mixt (cum il am si eu de altfel) sau gras, si anume : 
 Imperfectiuni
 Pori dilatati
 Luciu
 Roseata
 Pete
 Relief neuniform

In plus, crema nu contine parabeni, este noncomedogenica, hipoalergenica, si este recomandata si pentru pielea sensibila. Noutatea acestei creme consta in asocierea a 3 ingrediente dermatologice si exfoliante cu ingrediente hidratante:
LHA, un microexfoliant care elimina celulele moarte de la suprafata pielii.
Acidul glicolic, ce are efect de regenerare profunda a pielii.
Acidul salicilic, cu efect antiseptic si exfoliant.
Glicerina si uleiurile emoliente, care hidrateaza in profunzime.

Sunt foarte curioasa cum este aceasta noua formula imbunatatita a cremei Normaderm. Am aflat recent despre ea in articolul de pe blogul Adynei, unde are de dat 12 premii Normaderm, dintre care 6 pentru cititoare si 6 pentru bloggerite. Intrati si voi aici daca va tenteaza sa participati :D  Eu sper sa fiu una dintre norocoasele care testeaza impreuna cu Adyna si mai ales sper sa organizez pentru voi un giveaway tot cu 6 astfel de premii. Wish me luck!

Voi ati incercat noua varianta a cremei Normaderm? Astept parerile voastre cu drag!  Pupici si aveti grija de voi! :*:*:* >:D<


Un comentariu: