vineri, 25 noiembrie 2011

Apidermin de poveste

          Acum o saptamana, mai exact joia trecuta, ziua mea incepuse cam prost si a continuat asa pana a sunat telefonul: era curierul care imi spunea ca am primit un pachet de la Complex Apicol. Yeeey, ce surpriza dulce...:-) Deja ziua mi se inseninase si abia asteptam sa testez produsele! Inca nu voi spune foarte multe despre ele, deoarece am de gand sa le fac un review care sper sa vina "la pachet" cu un giveaway! :D Pentru asta eu trebuie sa va spun o poveste, iar voi sa-i dati like + share pe Facebook. De fapt, povestea mi-a spus-o mama dupa ce a vazut produsele dulci si este scrisa chiar de ea:


        "Eram  o adolescenta plina de cosuri si de aceea si foarte timida si melancolica, atunci cand am descoperit ceea ce pentru mine a fost si a ramas o minune salvatoate. Folosisem la recomandarea dermatologului cateva tuburi de Cutaden si alte preparate farmaceutice fara nici un efect. Cand pierdusem aproape orice speranta ca as mai putea gasi ceva care sa fie eficient, a venit chiar ea la mine: am primit crema Apidermin in dar de ziua mea. Chiar daca la inceput am fost neincrezatoare, curand de tot m-am indragostit de ea. Atingerea ei fina, parfumul delicat si dulce faceau deja obligatoriu parte din ritualul zilei... 
          Dar au venit anii aceia intunecati, in care tejghelele erau goale peste tot si mai toate cele cand se mai gaseau, le puteai lua doar “pe sub mana”. In vartejul trist al grijilor zilnice, am uitat de ea, imi mai aminteam de crema salvatoare mai ales vara cand aveam probleme cu tenul si cand datorita pigmentului prea “bun” mi se innegrea tenul oricat de putin ma vedea soarele. Atunci imi era cel mai dor de prietena care imi redase increderea in mine caci ma ajutase de atatea ori sa scap de cosuri si sa am un ten luminos chiar si in verile cele mai toride. Dupa asa zisa Revolutie nu am crezut ca o voi mai revedea vreodata. Dar cineva acolo Sus ne iubeste si ne rasfata din cand in cand cu daruri minunate.
 Chiar daca acum sunt bunica, m-am bucurat ca un copil cand am redescoperit-o. Ce sa va mai spun? Folositi-o sau daruiti-o! Sau si mai bine si una si alta... Nu e un lux sau un snobism, ci e rasfatul alinator pe care ni-l ingaduie Dumnezeu, caci El a binecuvantat aceste micute zeite ale vindecarii, cu puterea tamaduitoare de a aduce la lumina, cea mai frumoasa, mai increzatoare si mai luminoasa fata pe care o avem.  E suficient doar sa aplici “formula magica” a cremei Apidermin!"

Ei, v-a placut? Eu sper ca da :) Nu uitati sa dati like & share aici:
http://www.facebook.com/home.php#!/permalink.php?story_fbid=189653551122022&id=110990542291557
Pupici si aveti grija de voi!

Un comentariu:

  1. Va recomand sa incercati crema Apidermin Lux, este varianta imbunatatita cu unt de cacao, o gasiti la un pret bun aici: http://ameplant.ro/produs.php?id=466 Nu ezitati sa o incercati!

    RăspundețiȘtergere